Blackbird Event Group

Reizen

b. 1986, HK.

edited.jpg

REIZEN

 

Een van onze grootste passies in het leven is reizen. Omdat we weten wat kwaliteit is, zijn we ook zorgvuldig, precies en professioneel in het plannen van alle reizen. We weten hoe belangrijk het is om alle reisplanning zo gedetailleerd mogelijk te hebben gepland zodat alle activiteiten naadloos op elkaar aansluiten. Of het om een strak geplande zakelijke reis, een familiereis waar toegewijde reismanagement gewenst is of een incentive reis gevuld met gerichte team building activiteiten gaat, we regelen dat ieder detail klopt en we leveren altijd reizen van hoge kwaliteit met een persoonlijke twist. Laat Blackbird je de wereld beleven in ervaringen die onbetaalbaar zijn.

Er bestaat geen betere marketing of relatie tool, dan een tastbare ervaring die mensen met elkaar verbindt. Dit is precies waarom we alle reizen en ervaringen op maat maken precies naar de wensen en doelen van iedere klant. We bekijken de markt, doen trend analyse en zoeken naar unieke bestemmingen met passende activiteiten die aansluiten bij het doel van de reis. We dragen persoonlijk zorg voor de planning en uitvoering en zijn bij iedere stap van het proces aanwezig. We hebben alleen een idee nodig, wij zullen je verwachtingen overtreffen in onze uitvoer. Geen groep is te groot of te klein, omdat alles op maat gemaakt wordt zal met groepsgrootte natuurlijk rekening gehouden worden.  
  
Omdat we ook op Ibiza gevestigd zijn, hebben we hier over de laatste jaren een fantastisch netwerk opgebouwd. Ibiza is een prachtige bestemming, het hele jaar door, voor ieder reisdoel.
We hebben een indrukwekkend portfolie van villas en andere accomodaties tot onze beschikking, allemaal met een geldige licentie. Ook hebben we sterke relaties met locale leveranciers, zodat we onze klanten een optimaal verblijf kunnen aanbieden. Op Ibiza verzorgen we ook PA en evenement management services aan al onze klanten, om het verblijf op het eiland zo zorgeloos mogelijk te maken en men kan genieten van al het prachtige wat Ibiza te bieden heeft.

We ontvangen je graag op ons kleine eiland maar nemen je ook graag mee de wereld over, zodat iedere reis een onvergetelijke ervaring wordt.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of klik op ‘work & inspiration’ onder aan de pagina voor een greep uit ons portfolio.