Blackbird Event Group

Over Blackbird

dreamstime_xxl_46679950small.jpg

OVER ONS

Blackbird Event Group is een internationale all-round evenementen en boetiek reis organisatie met focus op de best mogelijke ervaring voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Iedere reis, elk evenement of concept wordt op maat gemaakt, zorgvuldig ingevuld naar de wensen van de klant, waardoor iedere ervaring uniek en perfect is. Wij zijn van mening dat onze klanten zo zorgeloos mogelijk hun reis of evenement moeten kunnen ervaren, wat de bestemming ook mag zijn.

We zijn zowel in Nederland als in Ibiza, Spanje gevestigd, waardoor we veelzijdig zijn en altijd op de hoogte van de laatste internationale trends op het gebied van evenementen, reizen en entertainment.
We spreken Nederlands, Engels en Spaans.

HOE WE WERKEN

Bij Blackbird staat een positieve klantervaring hoog in het vaandel, we streven ernaar zo transparant mogelijk te werk te gaan.
Een doorsnee aanvraag gaat als volgt:

Waneer je contact opneemt (per email) met Blackbird Event Group zal een van onze managers zo snel mogelijk contact met je opnemen om de details van je verzoek te bespreken.
Nadat we alle benodigde informatie hebben verzameld zullen we een ervaring creëren die het beste past bij je wensen en ideeën. We zullen verschillende voorstellen en opties presenteren met gedetailleerde uitleg waarom deze creatieve ideeën het beste aansluiten bij de wensen van de klant en passend advies uitbrengen, dit kan zowel in persoon als online. Blackbird zal als uitvoerende partij zorgdragen voor alle zaken en advies uitbrengen waar nodig, een van onze managers zal (waar noodzakelijk) meereizen naar de gekozen bestemming en zorgdragen dat alles zo goed mogelijk verloopt, zodat ieder project een succes wordt.