Blackbird Event Group

Internationale bruiloften

b. 1986, HK.

edited.jpg

INTERNATIONALE BRUILOFTEN

 

We zijn verliefd op liefde! Daarom houden we ook van het creëren van de perfecte ervaring voor deze hele speciale dag. Ieder bruidspaar is uniek, dat maakt ook dat iedere bruiloft uniek is. Ons team van creatieve en ervaren wedding planners staat klaar om al je dromen en wensen om te zetten in een perfecte bruiloft die precies bij jou past. We hebben al veel bruiloften uitgevoerd in Ibiza en Formentera en kondigen ook met gepaste trots aan dat we onze trouwservices vanaf nu ook op international niveau aanbieden.
Blackbird zal voor ieder detail zorgdragen, alles zal uitgevoerd worden precies naar de wensen, stijl en budget van het bruidspaar zodat het een compleet zorgeloze dag wordt waarbij optimaal genoten kan worden van de liefde, de omgeving en de gasten. laat Blackbird je inspireren en adviseren zodat je trouwdag net zo speciaal wordt als dat jij bent.   

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of klik op ‘work & inspiration’ onderaan de pagina voor een greep uit ons portfolio